Kuşadası'nda ev sahibine kızan çılgın kiracı, iş makinalarıyla evi yıkmak isteyince gözaltına alındı. Evde büyük maddi hasar meydana gelirken ev sahibi ise yaşadıkları karşısında bir hayli şaşkın!

Kuşadası Kadınlar Denizi mevkisinde bulunan Murat Ergeç'e ait alt katı dükkan, üst katı ise konut olarak kullanılan binanin iş yeri bölümü, eski kiracı M.A. tarafından iş makinesiyle yıkılmak istendi.

İzmir'de yaşayan Murat Ergeç, yıkım işleminin komşuları tarafından bildirilmesi üzerine polisi arayarak şikayetçi oldu.

Olay yerine giden ve binanın önemli bir bölümünün yıkıldığını gören polis ekipleri, yıkımı durdurarak, eski kiracı M.A. ile hafriyat firması sahibi T.D'yi gözaltına aldı.

DURUMA EV SAHİBİ BİLE ŞAŞIRDI!


Sahip olduğu binası yıkılmak istenen Murat Ergenç, gazetecilere yaptığı açıklamada, eski kiracısı M.A'yı, ''kendisine kiraladığı dükkanı işletmeyerek, başkalarına yüksek bedelle kiraladığı, ayrıca yaklaşık 10 yıldır elektrik, su, katı atık ve işgaliye vergisi gibi yükümlülüklerini yerine getirmediği'' iddiasıyla mahkeme kararıyla tahliye ettirdiğini belirtti.

Bunun üzerine M.A'nın burayı başkasına kiralamaması yönünde kendini tehdit ettiğini, ama böyle bir şey yapacağının hiç aklına gelmediğini dile getiren Ergenç, şunları kaydetti:

''Restoran yerini 20 gün önce bir başkasına kiraya verdim. Kiracı orada hazırlıklar ve tadilatlar yaparken, eski kiracım M.A. beni arayarak, 'bana sormadan nasıl kiraya verirsin' dedi, tehdit etti. Bir firmayla anlaşıp, evi yıkmaya gelmiş. Binada yıkım başladıktan sonra komşular beni aradı. İnanamadım, Kadınlar Denizi Polis Merkezi'ni aradım. Polis müdahale edinceye kadar binanın önemli bir bölümünü yıkmışlar. Polis gitmezse binayı tamamen yıkacaklarmış. Bu nasıl bir cesaret. Şoktayım. Evde büyük zarar var. Kiracım vazgeçti. Bunun hesabını kim verecek?''  

Aydınpost'u Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın!

20120404a04041b2_04.jpg
20120404a04041b2_06.jpg