Sambacının bonservis bedeli yaklaşık 10 milyon Euro Portekiz'in Jornal de Noticias Gazetesi, Benfica'nın Brezilyalı stoperi Luisao için F.Bahçe'nin girişimde bulunduğunu iddia etti. Sambacının bonservis bedeli yaklaşık 10 milyon Euro
Fenerbahçe, stoper transferi için sona yaklaşıyor. Sportif direktör Aykut Kocaman'ın ikinci Honved maçı öncesi yaptığı "Stoper transferindeki durum 1-2 hafta içinde netleşir" açıklamasının ardından, Avrupa basınında da Fenerbahçe'nin bu çalışmaları hakkındaki haberler artmaya başladı. Bordon, Grygera ve Naldo'nun ardından Portekiz'in Jornal de Noticias Gazetesi de, Fenerbahçe'nin Benfica ve Brezilya Milli Takımı'nda forma giyen stoper Luisao'yla ilgilendiğini yazdı. Başarılı savunmacıyı İtalyan Fiorentina'nın da kadrosuna katmak istediği belirtilen haberde, Mor Menekşeler'in Benfica'yla yaptığı görüşmelerden sonuç alamadığı ifade edildi.

LUİSAO: BİR ŞEYLER OLACAK
Portekiz ekibiyle 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Luisao'nun bonservisinin 10 milyon Euro olduğu belirtilirken, Brezilyalı oyuncu ülkesinde Globo Esporte'ye yaptığı açıklamada, "Şu an durumumla ilgili herhangi bir gelişme yok. Benfica kulübü ile iyi ilişkiilerim var. Bir şeyler olacak" diye konuştu.

Luisao kimdir?
13 Şubat 1982 doğumlu Luisao Juventus, Cruzeiro ve Benfica formaları giydi. 43 kez Brezilya Milli Takımı'nda görev yapan savunma oyuncusunun milli formayla 2 golü bulunuyor. Luisao 2003 yılından bu yana Portekiz ekibi Benfica'da görev yapıyor.


Sabah