Seyrantepe ihalesini alan ancak inşaatı tamamlayamayan Eren Talu ile eşi Defne Samyeli"nin boşanma aşamasında olduğu öne sürüldü. Samyeli iddiaları yalanladı...

Galataray"ın Seyrantepe Spor Kompleksi inşaatını üstlenen ancak sözleşmesi feshedilince iflasın eşiğine gelen mimar Eren Talu ile eşi eski spiker Defne Samyeli"nin boşanma aşamasında olduğu iddia edildi.
Bir süredir ekonomik sıkıntılar yüzünden zor günler geçiren, takılarını bile satmak zorunda olan çiftten Eren Talu"nun evi terk ettiği yönünde söylentiler de çıktı. Ortaya atılan iddialara tepki gösteren Defne Samyeli ise “Hiç böyle bir şey yok. Bu söylentileri nereden çıkarıyorlar anlamıyorum” dedi.

“Eren evde, bir yere gitmedi”
Eşinin Seyrantepe inşaatını üstlendikten sonra ailece yaşadıkları olayları alacakanlık kuşağı dizisine benzeten Samyeli, “Eren evimizde, bir yere gitmedi. Ayrıca özellikle haciz geleceği korkusuyla Eren"in evi terk etmesi hele hiç söz konusu değil. Zaten aylardır her gün evimize haciz geliyor. Böyle bir korkumuz yok ki... Hiç iddia edildiği gibi değil. Böyle dönemlerde bu tip şeylerin çıkmasına aslında şaşırmamak gerek diye düşünüyorum. Bir deli bir kuyuya taş atıyor, sonra haydi topla bakalım” diye konuştu.
Samyeli, köşe yazarı olduğu Güneş gazetesinde beş kuşak Galatarasaylı olan eşinin 200 milyon dolarlık Seyrantepe stadının inşaatını üstlenmesini delilik olarak değerlendirmişti. - milliyet