ADANA"da döner salonunda çalışan 26 yaşındaki garson Ramazan Murat Yünlüoğlu, aşık olduğu İsveçli sevgilisiyle evlenebilmek için sponsor aradığını söyledi.

DÜĞÜNE SPONSOR ARANIYOR

Sinanpaşa Mahallesi"nde oturan Ramazan Murat Yünlüoğlu, 4 yıl önce Antalya"da restoranda garsonluk yaparken, ailesiyle birlikte İsveç"ten tatile gelen Pernilla Hallsberg ile tanıştı. Yünlüoğlu ve Hallsberg"in bu arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü. Hallsberg ailesiyle birlikte oturdukları İsveç"in Hamstald kentine döndükten sonra da Yünlüoğlu ile sık sık telefon ve internet aracılığıyla görüşmeyi sürdürdü. Adana"ya dönüp bir dönercide çalışmayı sürdüren Yünlüoğlu, her gün internetten saatlerce sohbet ettiği sevgilisi Hallsberg ve ailesini Adana"ya davet etti.

SEVGİ ADASINDA EVLİLİK TEKLİFİ

Yünlüoğlu, geçen yıl havalimanında karşıladığı sevgilisi ile ailesini, anne ve babasıyla tanıştırdı. Yünlüoğlu, çok sevdiği İsveçli sevgilisi Pernilla Hallsberg"e sık sık gittikleri Seyhan Baraj Gölü"ndeki Sevgi Adası"nda evlenme teklifinde bulundu. Hallsberg"in da teklifi kabul etmesi üzerine Yünlüoğlu"nun evlilik rüyaları gerçek oldu. İki sevgili Haziran ayında evlenmeye karar verdi. Ancak, günlük 15 TL"ye çalışan ve babası emekli işçi olan Ramazan Murat Yünlüoğlu, düğün için gerekli olan parayı nasıl bulacağını kara kara düşünmeye başladı.
Lisede öğrenim gören sevgilisinin bir ay sonra eğitimini tamamlayarak Türkiye"ye geleceğini belirten Yünlüoğlu, sevgilisi ile Antalya ve Adana"da birlikte çektirdikleri fotoğrafları gazetecilere gösterip “Biz Leyla ile Mecnun gibi birbirimize aşığız. 3 ay sonra Adana"da evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak maddi durumumuz çok kötü. Sevgilim ve ailesi de durumumuzun kötü olduğunu biliyor. Ancak, anne ve babası kızlarının mutluluğu için evliliğimize razı oldu. Onların da durumu iyi değil. Nasıl düğün yapacağım bilemiyorum. Düğün salonu kiralama, düğün masrafları, ev eşyaları ve ev kirası beni kahrediyor. Ailem de bu kadar masrafı karşılayamaz. Kazandığım günlük 15 TL ile bir şey yapamam. Pernilla"yı çok seviyorum. Sporsor bulursam evleneceğiz” dedi.

DHA