Bir müzik kanalında spikerlik yapan Yeliz D., programına davet ettiği udi Yıldıran Bayram G. tarafından silah zoruyla taciz ve darp edildiği gerekçesiyle şikâyette bulundu. Suçlamaları reddeden Yıldıran Bayram G. mahkemece serbest bırakıldı.

Bir müzik kanalında spikerlik yapan Yeliz D. (26) 19 Aralık"ta İstanbul Beşiktaş Polis Merkezi"ne giderek 2 ay önce programında tanıştığı udi Yıldıran Bayram G. (36) tarafından silah zoruyla eve götürülüp darp ve elle taciz edildiğini öne sürdü. Yıldıran Bayram G."nin annesinin de olanları gördüğünü savunan Yeliz D., can güvenliğinden endişe ettiği gerekçesiyle şikâyetçi oldu. Gözaltına alınan, üzerinden ise tabanca görünümlü bir çakmak çıkan Yıldıran Bayram G. ise, genç spikerle 2 hafta “duygusal ilişki” yaşadıklarını iddia etti.

"2-3 TOKAT ATTIM"

Olay akşamı yemek yediklerini anlatan G. “Bana "Sen aptal âşıksın. Ben aptallarla beraber olamam" dedi. 2-3 tokat attım. Ardından özür diledim. Ertesi gün ise bir kişi beni tehdit etti. Sonra da polis geldi” dedi. Yıldıran Bayram G. “tehdit, kişiyi hürriyetinden yolsun kılma, basit cinsel saldırı ve yaralama” suçlarından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme ise şüphelinin suçu işlediğine dair somut deliller olduğunu ancak kaçma ve delilleri karartma ihtimali olmadığını belirterek tutuksuz yargılanmasına karar verdi.