CSKA Moskova-Beşiktaş maçını Güney Amerika ülkelerine yayınlayan Fox TV"nin yorumcusu, siyah-beyazlılar için oldukça üzücü ve ilginç ifadeler kullandı.
Beşiktaş"ın, birbirini tanımayan 11 kişiden oluşmuş bir takım görüntüsü ortaya koyduğunu söyleyen yorumcu, “Sanki hiç bir arada oynamamış gibi futbol ortaya koyuyorlar” diye konuştu.CSKA - Beşiktaş

Maç sırasında, siyah-beyazlıların bu maçı kaybetmesi durumunda grubunda sonuncu olmayı da hemen hemen garantileyeceğini vurgulayan futbol uzmanı, “Çaba var ama oyun stili yok. Beşiktaş böylesine hayati bir maça hiç çalışmadan gelmiş. Mustafa Denizli"nin bu takıma biraz aksiyon vermesi lazım” yorumunu yaptı.

Ruslar"ın en rahat maçı

Fox TV yorumcusu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Geçen yıl bu takımın nasıl iki kupayı müzesine götürdüğüne inanamıyorum. Ligde bu sene ezeli rakibi Fenerbahçe"nin 15 puan gerisinde mücadele ediyor. Bu bakımdan takımın ne Avrupa kupalarında, ne de Türkiye Süper Ligi"nde bir hedefi kalmış. Ruslar"ın en rahat karşılaşmalarından biri oldu.”
Yusuf"u da Vikingli savaşçıya benzeten uzmanlar, “Topu ayağında saklamasını çok iyi beceriyor ama o da yavaş futbola alışmış” ifadesini kullandılar./vatan