Fatih'te bir banka şubesi kimliği belirsiz kişilerce soyuldu. Polis, olayın ardından kaçan soyguncuların yakalanması amacıyla başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

Fatih'te bir banka şubesi, kimliği belirsiz kişilerce soyuldu.

Alınan ilk bilgilere göre, Fatih ilçesindeki bir banka şubesi, kimliği belirsiz kişilerce soyuldu. Polis, olayın ardından kaçan soyguncuların yakalanması amacıyla başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ ETKİSİZ HALE GETİREREK 40 BİN LİRA VE 20 BİN DOLARI VEZNEDEN ALARAK YAYA OLARAK KAÇMAYA ÇALIŞAN KİŞİ YAKALANDI

Fatih'te bir banka şubesine gelerek, silah tehdidiyle 40 bin lira ve 20 bin doları aldıktan sonra yaya olarak kaçmaya çalışan kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Unkapanı İMÇ Blokları'nda bulunan bir banka şubesine gelen bir kişi, elindeki silahla bankanın güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Daha sonra, vezneden 40 bin lira ve 20 bin doları alan soyguncu, yaya olarak olay yerinden uzaklaştı.

Soyguncunun yakalanması için çalışma başlatan polis, şüpheliyi Küçükpazar'da yakaladı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan ve 18 yaşından küçük olduğu öğrenilen şüpheli, Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

AA