Türkbükü'ndeki uyanık işletmeciler müşteriyi kazıklamadan duramıyor! Bir lahmacun ile ayranı 50 TL'ye satan uyanık işletmeciler, işi abarttı. Sadece locaya oturmak için 500 TL fiyat biçen bazı uyanıklara isyan edenler kervanına Simge Tertemiz de katıldı. Sosyetik güzel Manolya Onur ve oyuncu Irmak Ünal'dan sonra ünlü model de Türkbükü'ndeki soyguna 'dur' denmesini istedi.

ENAYİ BEKLİYORLAR
Vatandaş kadar sosyete ve magazin dünyasının da şikayetçi olduğu bu soygun, sosyetik beach'leri diğer sezonlara oranla boş bıraktı. Türkbükü'nü 2'ye bölen Azmak Köprüsü'nün sol tarafındaki beach'lerde büyük boşluklar göze çarpıyor. Köprünün sağ tarafındaki mekanlarda aynı güneş, aynı denizden yararlanan vatandaşlar; uygun fiyata tatilin tadını çıkarıyor. Hal böyle olunca da; halk plajında adım atacak yer bulunmuyor.

TEPKİ BÜYÜK
Vatandaş; 5 TL'ye oturduğu şezlongda 2 Miller, 1 Mojito içip 1 de hamburger yerse hesap 60 TL geliyor. Sadece 100 metre ilerideki Sosyetik beach'te bunun faturası ise locaya oturduğunuz takdirde 750 TL oluyor. Aradaki uçurum için vatandaş; "Sosyetik beachler'de yapılana soygundan başka bir şey denmez" diyor.

Sosyetik beach'lerde bir ayran ile lahmacun 50 TL'ye satılıyor. Köprünün sağ tarafındaki mekanlarda ise lahmacun 8; ayran 5 TL.

Sol tarafta hamburger 35, Miller 25, Mojito 50 TL'ye satışa sunuluyor. Sağ tarafta ise hamburger 10, Miller 10 ve Mojito ise 25 TL'den satılıyor.

BODRUM'A TÖVBE ETTi
Sosyetik beach'te locaya oturmanın 500 TL olduğunu bilmeyen Simge Tertemiz, eşiyle burada 1 saat oturdu. 2 Miller, 1 Mojito içip 1 hamburger yiyen ikiliye hesap 750 TL geldi. Çift, tatsızlık çıkmasın diye hesabı ödedi.

Bunun bir soygun olduğunu söyleyen ünlü model, ekledi: "Türkbükü'nün adı Kazıkbükü olarak değiştirilsin. 2-3 ay para kazanacağım diye insanları kazıklamaları ayıp. Bir daha Bodrum'a adımımı atmayacağım."

* Simge Tertemiz, sadece kendisinin değil çevresindeki birçok ünlü arkadaşının da Türkbükü'ndeki fahiş fiyatlardan rahatsız olup Çeşme'ye gideceğini söyledi.