Bursa'da özel bir düzenekle soydukları mağazayı tekrar soymaya gelen Gürcistan uyruklu 5 kişi, suçüstü yakalandı. Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Alaşarköy Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezine gelen Gürcistan uyruklu Nodar T. (31), Lasha V. (28), Dato R. (22), Zviad K. (28) ve Valeri C. (31), elektronik cihazlar üzerinde bulunan alarmların çalmaması için hazırladıkları alüminyum folyoyla kaplı özel hazırlanmış bir kutunun içerisine 4 fotoğraf makinesini koyarak iş yerinden uzaklaştılar. 

Ertesi gün iş yerinde fotoğraf makinelerinin eksik olduğunu fark eden mağaza sahibi, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine mağazaya gelen ekipler, güvenlik kameralarından zanlıları tespit etti.Olaydan bir hafta sonra yine aynı düzenekle aynı mağazaya gelen zanlılar, reyonlarda bulunan 3 cep telefonu 2 oyun konsolu ve 1 kulaklığı ellerindeki poşetin içerisindeki alüminyum folyoyla sarılmış kutuya koyarak kaçmaya çalışırken güvenlik görevlileri tarafından suçüstü yakalandı. 

Gözaltındaki ifadelerinde suçlamaları kabul etmedikleri öğrenilen Gürcistan uyruklu 5 zanlı, sorgulamalarının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.(AA)