Fenerbahçe’nin yeni transferi Moussa Sow, imzayı attıktan ve ilk golünü de Beşiktaş ağlarına bıraktıktan sonra kulübe bereket yağdı. Senegalli golcünün gelişi ile Sow formalarının satışında patlama yaşandı, maç biletlerine olan ilgi iki katına çıktı.

Sarı-lacivertli ekibin neredeyse bir yıldır transfer etmek için uğraştığı Sow’un takıma katılması maddi ve manevi hareketliliğe neden oldu. Camia, Sow’un Fenerbahçe’ye getirdiği renk ve ortaya koyduğu performans ile moral bulurken, Fenerium mağazaları adeta bayram yaşadı.
Beşiktaş maçının ardından ve hafta içi soluğu Fenerium mağazalarında alan sarı-lacivertli taraftarlara Sow forması yetiştirmekte zorlanan yetkililer, aşırı talepten bir hayli memnun olduklarını belirttiler.

Kocaman’ı da rahatlattı
Takıma mental olarak da katkı yapan Sow’un transferi ile taktik olarak eli güçlenen Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın da yüzü gülmeye başladı. Kendini daha güçlü hisseden Kocaman, takım yaparken şimdiye kadar çok zorlandığı forvet bölgesinde tercih rahatlığı yaşarken, diğer taşlarla rahat oynama fırsatı da yakaladı. Taraftarın Sow’un gelişi ile şampiyonluğa inancı yüzde yüz artarken, kulüp bu transferi yapan iş adamı ve yöneticileri nedeniyle, yüzde yüz kâr getiren bir işe imza atmış oldu.