Senaristliğini ve yönetmenliğini Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun yaptığı günümüz şov dünyasını komik bir dille anlatan ‘Şov Bizınıs’ filminin galası geçtiğimiz akşam Astoria Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yarın vizyona girecek filmin başrollerini Önder Açıkbaş, Müslüm Gürses ve Zeynep Beşerler paylaşırken filmde Cem Kılıç, Zeynep Aydemir, Almeda Abazi, Aşkın, Ayşin Zeren, Cengiz Küçükayvaz, İrfan Kangı, Gülden Dudarık ve Kerem Poyrazkayaalp gibi isimler rol alıyor.

Şöhret olmanın hikâyesinin anlatıldığı film hakkında başrol oyuncusu Önder Açıkbaş, “Bu benim 4. filmim ama bence benim filmlerim arasında en komik olanı. Bir filme para ödenerek seyredilecekse filmimiz fazlasıyla bu bedeli hak ediyor” dedi.

'FARKLI BİR ROL'

Galada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan güzel oyuncu Zeynep Beşerler, filmin şov dünyasını esprili bir biçimde anlattığını söylerken bu defa çok farklı bir karakter ile izleyenlerin karşısında olacağını belirtti.

Sahtekâr bir plakçının metresi rolünü canlandırdığını söyleyen Beşerler, Müslüm Gürses’in rolü ile ilgili olarak da “Çok iyi bir mafya babasını canlandırıyor” dedi.

HT MAGAZİN / BORA BAĞCIBAŞI