Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Cnntürk'te ekrana gelen 'Kürşat Başar'la' programına konuk olan Engin Altan Düzyatan, kendi jenarasyonunun bağlanma ile ilgili bir probleminin olduğunu söyledi.

Genç oyuncu, "Bu nereden kaynaklanıyor bilmiyorum. Benim jenarasyonumda bu durumu seziyorum. Bağlanmaktan korkmak gibi bir durumumuz var. Bağlanmaktan korkuyoruz, neden bilmiyorum. Gerçekten araştırılması gereken bir şey. Eğer gerçekten çok kısa bir sürede biriyle ilişkiye gireceksiniz ve çok kısa sürede kadın size bütün duygularını çok samimi bir şekilde sarf etmeye başladığı zaman evet erkek olarak ben kendimi geri çekiyorum" diye konuştu.

Açıklamaları sırasında "Bir dakika galiba evlendim, yüzüğü taktım ve hayatım bitti" ifadesini kullanan Engin Altan Düzyatan'a programın diğer konuğu Burcu Güneş tepki gösterdi. Güneş, "Hayatım bitti ama yani yargıya bakar mısın?" dedi.

Düzyatan, "Evet bu noktaya geldik, çünkü evlilik bize şablon olarak öğretildi. Annem ile babamın evliliği çok güzel bir evlilik, yıllardır evliler. Benim hayattan beklediğim evlilik anlayışı böyle birşey değil. Hayattan daha başka türlü bir şey bekliyorum. Daha özgür bir şey bekliyorum. Bu özgürlük bir çok kadın hayatımda demek değil" şeklinde konuştu.

Burcu Güneş'in bu sözlere tepkisi ise şöyle oldu:

"Ben de bir erkekten aynı şeyi bekliyorum. Ne yapacağız şimdi?"