Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, Nazilli"deki 19 mahalleyi tek tek gezerek, mahalle sorunlarına yerinde çözüm getiriyor. Her hafta bir mahalleyi ziyaret eden Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, 2."sini düzenlediği mahalle toplantısında yüze yakın vatandaşla bir araya geldi.
Cumhuriyet Mahallesinde geçtiğimiz hafta düzenlenen mahalle toplantısının ardından Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, son olarak yaklaşık 13 bin nüfuslu Profesör Muammer Aksoy ile Yeşilyurt Mahallelerinin sakinleri ile toplantı gerçekleştirdi. Yapılan ikinci açık hava toplantısında kadınlar ve çocuklarda toplantıyı izledi. Nazilli 4 Nolu sağlık Ocağı bahçesinde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Aytekin Kaplan"ın yanı sıra Başkan yardımcıları, daire müdürleri, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Ertürk, parti yönetim kurulu üyeleri, Profesör Muammer Aksoy mahallesi muhtarı Merivan Tunç, Yeşilyurt Mahalle Muhtarı İrfan Teyfur ve yüz civarında mahalle sakini katıldı.
Mahalle sakinlerini de dinleyen Başkan Kaplan, Nazilli"nin 19 mahallesinin tüm sorunlarının çözüleceğini dile getirdi. Nazilli"nin her mahallesinde sorun kalmayana kadar çalışacaklarını ifade eden Kaplan, “Nazilli"mizin ne ihtiyacı varsa yapıyoruz. Siz bize sıkıntılarınızı bildireceksiniz, bizlerde bu sıkıntılarınızı gidereceğiz. Çünkü biz tüm Nazilli"nin belediye başkanı olarak herkese hizmet götürmek için çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi belediye olarak Nazilli"de beş sağlık ocağı yaparak sağlık alanındaki desteğimizi sürdürüyoruz. Bu sağlık ocaklarının ne ihtiyacı varsa onları da gideriyoruz. Eğitimden sağlığa kadar tüm ihtiyaçlarınızın yerinde incelenerek görülmesi ve çözüm üretilmesi için bu gibi toplantılarla sık sık sizlerle birlikte olacağız” dedi.
Muhtarlar en büyük sorunları olan doğal kaynak suyu çeşmesinden mahallelerinde de olmasını, kullandıkları ana caddeden ağır tonajlı arabaların geçmemesini ve Denizli-Aydın Karayolu üzerine can güvenliği açısından bir üst geçit yapılmasını istediler.