SAMSUN' da doktora giden çift, kapalı otoparka park ettikleri otomobilin içerisinde uyuyan 2 çocuğunu bıraktı. Çocukların uyunıp ağlaması üzerine çevredeki vatandaşlar polise haber verdi. Otoparka gelen ekipler, vatandaşların yardımıyla çocukları otomobilden çıkardı. İki küçük, bir süre sonra gelen anne ve babasına koşarak sarıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nın altında bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan otoparka bugün öğle saatlerinde gelen 23 yaşındaki Gökhan Önsu, 06 BC 6322 plakalı otomobilini bırakıp eşi 22 yaşındaki Leyla ile birlikte doktora gitti. Önsu çifti, uyuyan çocukları 3 yaşındaki Bilal ile 2 yaşındaki Havin'i de otomobilde bıraktı. Yaklaşık 45 dakika otomobil içerisinde kalan 2 çocuk, uyanıp anne- babasını göremeyince ağlamaya başladı.
Çocukların ağlamalarını duyan vatandaşlar otopark görevlisine ve polise haber verdi. Kapalı otoparka gelen ekipler, otomobil içerisinde ağlayan küçük çocukları kurtarmak için 10 dakika uğraştı. 3 yaşındaki Bilal, kendisine öğretilmesi üzerine kapının kilidini içeriden açmayı başarınca, kardeşiyle birlikte dışarıya çıkarıldı. Ağlayan çocukları çevredeki vatandaşlar sakinleştirmek için otopark içerisinde gezdirdikleri sırada baba Gökhan Önsu ve anne Leyla Önsu geldi. Anne ve babasının geldiğini gören iki kardeş koşarak boyunlarına sarıldı.

Çocuklarının başına gelenleri polislerden öğrenen baba Gökhan Önsu'nun gülmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Bunun üzerine herkese teşekkür eden Önsu ailesi, otomobiline binerek gitti.