ÇANAKKALE'de, kendilerini "sağlık görevlisi" olarak tanıtarak, 75 yaşındaki Sabriye Özbilen'in evine giren 2 kişi, tansiyonunu ölçtükleri kadını dövüp, kolundaki bilezikleri zorla alıp kaçtı. Eşkalleri belirleyen polis, 1'i kadın 2 kişinin yakalanması için geniş çaplı arama başlattı.

Bugün saat 11.45 sıralarında İnönü Caddesi'ndeki Bakır Apartmanı'nda oturan Sabriye Özbilen'in kapısını çalan 2 kişi, kendilerini "sağlık görevilisi" olarak tanıtıp, yaşlı kadını muayene etmek için geldiklerini söyledi. Özbilen, başına geleceklerden habersiz 2 kişiyi içeriye aldı. Yaşlı kadının tansiyonunu ölçen sahte sağlıkçılar, Özbilen'e birden bire yumruk vurmaya başladı.

Aldığı darbeler sonucu baş kısmından yaralanan kadının kolundaki bilezikleri alan 2 kişi, daha sonra kaçarak evden uzaklaştı. Baygın haldeki Özbilen, polisi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, ilk olarak dövülen ve yüz kısmında morluklar oluşan kadının tedavisi için 112 Acil Yardım ekiplerini çağırdı. Daha sonra ise çevrede yaptıkları incelemede apartmana girenlerle ilgili bilgi topladı. Eşkal belirleyen polis 2 kişinin yakalanması için geniş çaplı arama çalışması başlattı. Gözünde ve yüzünün çeşitli yerlerinde morluklar oluşan yaşlı kadın ise Çanakkale Devlet Hastanesi"ne kaldırılarak tedaviye alındı./ dha