Didim'de önceki gün meydana gelen ve iki gencin ölümüyle sonuçlanan kazanın ardından hayatının kaybeden Hasan Karaca (20) ve Hasan Emrah Akar (22) son yolculuklarına gözyaşları içerisinde uğurlandı.
Karaca ve Akar"ın cenazeleri Nur camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından kaldırılırken, Hasan Karaca"nın babası Didim Ticaret Odası Meclis Başkanı Süleyman Sami Karaca cenaze töreninde yakınlarının yardımlarıyla ayakta dururken, Hasan Emrah Akarın annesi ise oğlunun tabutuna sarılarak ağıtlar yakması cenazeye gelen herkesin yüreklerini dağladı. Cenazede Hasan ve Emrah"ın arkadaşları bir an olsun naaşların başından ayrılmazken kaza esnasında araçta bulunan ve kazada yaralı olarak kurtulan Berat Burak Sönmez ise arkadaşlarının bu son yolculuğunda onları yalnız bırakmadı.
Cenazeye çok sayıda Didimli katılırken cenaze namazını Didim İlçe Müftüsü Celil Karaca kıldırdı. Namazın ardından Hasan ve Emrah son yolculuklarına uğurlandı. Emrah Akar"ın babası Mehmet Akar ise oğlunun naşının başından bir an olsun ayrılmazken Hasan Karaca ve Hasan Emrah Akarın naaşları Didim Şehir Mezarlığı"nda defnedildi.