Talihsiz genç temizlediği beton silosuna düştü. Parçalanıp öldü...
 
Trabzonlu Aykut Kuloğlu, daha 22 yaşındaydı. 2 yıl önce liseyi bitiren genç, Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümü'nü kazanarak en büyük hayalini gerçekleştirmişti.
 
FECİ ŞEKİLDE ÖLDÜ
 
Ancak bu mutluluk kısa sürdü. Kuloğlu'nun market işleten babası Ali Kuloğlu (48) iflas etmiş, geride ise yüklü miktarda kredi borçları kalmıştı. Borçları ödemeye gücü yetmeyen baba, beton santralinde şoför olarak işe başladı. Oğlu Aykut ise bu duruma seyirci kalmadı. Üniversite eğitimini donduran genç, elini taşın altına koydu ve babasının çalıştığı iş yerine girdi.
 
Baba-oğul omuz omuza verip bankaya olan kredi borçlarını düzenli bir şekilde ödemeye başladı. Ve bu ay son taksiti ödeyip rahata ereceklerdi. Her şeyden önemlisi de Aykut eğitimine bıraktığı yerden devam edecekti. Ama bu planlar hayata geçemedi. Aykut, önceki gece, çalıştığı şantiyede temizlediği beton silolarından birinin içerisine düştü. Bu sırada dönen merdanenin parçaladığı talihsiz genç, feci şekilde hayatını kaybetti.
 
İÇİNE DOĞMUŞ...
 
Talihsiz genç gözyaşları arasında toprağa verilirken arkadaşı Mustafa Koç (22), Aykut'un bir gün önce kendisine ölümden bahsettiğini söyledi. Koç, "Arkadaşım sohbet ederken 'Ölümden kaçış yok' demişti. Meğer öleceği içine doğmuş" diye konuştu.
 
14 AY ÇALIŞTI
 
Talihsiz kaza sonucu hayatını kaybeden Aykut Kuloğlu, şantiyede 14 aydır çalışıyordu. Tek hayali ise bu ay bitecek olan son kredi taksitini ödeyip, yarım bıraktığı okuluna devam etmekti. Ancak Aykut, bu hayalini gerçekleştiremeden hayata veda etti. Talihsiz gencin iş arkadaşları, "Aykut geceleri nöbete kalıyordu. Çok çalışkan ve dürüst bir insandı" diyerek acılarını dile getirdi.
 
takvim