Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli ve Fenerbahçe"nin hocası Daum"dan sonra Galatasaray"ın çalıştırıcısı Frank Rijkaard"ın da kehanetleri konuşulmaya başlandı. Diyarbakırspor maçından bir gün önce oyuncularıyla yaptığı toplantıda şampiyonluğa olan inancının sürdürdüğünü söyleyen ve “Henüz hiçbir şey bitmedi. Rakiplerimiz de puan kaybedebilir” diyen Hollandalı çalıştırıcının kehaneti doğru çıktı.

BURSA-BEŞİKTAŞ KAYBA UĞRADI
Futbolcularına Diyarbakır maçından önce bu sözleri söyleyen Rijkaard, önce Beşiktaş"ın Trabzonspor karşısında, ardından da Bursaspor"un Gençlerbirliği deplasmanında 2"şer puan kaybetmesiyle haklı çıktı. Diyarbakır maçını kazanarak rakipleriyle aradaki puan farkını kapatmaya başlayan G.Saray, son beş haftaya girilirken şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürmeyi başardı.

"FENER KAYBEDER BİZ KAZANIRIZ"
Rijkaard"ın şimdi de yeni kehanetleri var... Fenerbahçe"nin Beşiktaş karşısında puan kaybedeceğini iddia eden Hollandalı, Galatasaray"ın da Manisaspor"u deplasmanda Bursaspor"u da Ali Sami Yen"de yenerek avantajlı duruma geleceğini belirtti. Rijkaard, bunun şampiyonluğu getireceğini savundu.

(Habertürk)