Tüm dünya onu İngiliz televizyonlarında yayınlanan Biri Bizi Gözetliyor programıyla tanıdı. Jade Goody, rahim kanseri nedeniyle şimdi ölümle boğuşuyor.Son arzusu gelinlik giymekti.8 haftalık ömründe isteği gerçekleşiyor.

Biri Bizi Gözetliyor'un skandal yarışmacısı olarak bilinen Jade Goody'nin sadece 8 haftalık ömrü kaldı. İki çocuk annesi genç kadın en büyük hayalini gerçekleştirmek için yaşamının son günlerine şimdi sıkı sıkı tutundu.

İngiltere'de yayınlanan Biri Bizi Gözetliyor'la ünlenen yarışmacı, bu program sayesinde ün kazandı daha sonra kendi şovunu yapmaya başladı. Ardından kendi adını taşıyan bir parfüm bile tasarlayan Goody için şimdi bunlar çok geride kaldı.

27 yaşındaki şov yıldızının yaşamı geçen yıl rahim kanseri olduğunu öğrenmesiyle altüst oldu. Doktorların kanserin karaciğer başta olmak üzere çeşitli organlarına yayıldığını söylemesiyle sadece 8 haftalık ömrü kaldığını öğrenen genç kadın, şimdi son isteğini gerçekleştirmek ve ölmek için gün sayıyor.

Goody artık hastalık yüzünden yürüyemiyor ve tekerlekli sandalye sayesinde gezintiye çıkabiliyor. Beyaz gelinliğini giyeceği için mutlu olduğunu söyleyen genç kadının hayranları büyük bir üzüntü içinde.

YAŞAM