Brezilya'nın en ünlü spor gazetecilerinden Milton Neves, Fenerbahçe'nin Felipe Scolari'ye teklif götürdüğünü ileri sürdü.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Milton Neves, günlük yazısında Fenerbahçe'nin Özbekistan'ın Bunyodkor takımıyla yollarını ayıran Scolari'ye 3 yıllık sözleşme önerdiğini, sarı lacivertlilerin bu transferde Brezilyalı hocaya talip olan Palmeiras takımıyla kıyasıya bir mücadeleye gireceğini iddia etti.

Neves'in bu yazısının ardından da Scolari bugün Bunyodkor kulübüyle yollarını ayırdığını resmen açıkladı.

Özbek medyasının sorularını yanıtlayan Scolari, bugüne kadar Brezilya'dan, Avrupa ve Ortadoğu'dan 2'şer kulüpten teklif aldığını ve bu teklifleri Dünya Kupası'ndan sonra değerlendireceğini belirtti.

Fenerbahçe yönetimi Scolari ile ilgili haberlere henüz sessiz kalırken, taraftarın istemediği Güiza'nın iyi bir teklif gelmediği sürece satılmaması kararlaştırıldı.

Baştan Aziz Yıldırım'ın, dün Düzce Topuk Yaylasındaki kamp tesislerinin temel atma töreninde medya mensuplarıyla yaptığı sohbette, "Siz de taktınız Güiza'ya... O da takımda kalsın, ne zararı var... Yanına iyi bir santrfor alırız" sözleri dikkat çekti.

Bu arada sarı lacivertlilerde gözler yarın yapılacak mali genel kurula çevrildi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde saat 10. 30'da başlayacak ve çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek kongrede Başkan Aziz Yıldırım'ın yine gündemi sarsacak önemli bir konuşma yapacağı öğrenildi.

Milliyet