CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Işık, CHP Gençlik Kolları kurultayı sonrası yapılan görevlendirmede CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığına getirildi.

Mehmet Ali Işık CHP Gençlik Kolları Genel Merkezinde yapılan yönetim toplantısında AR-GE ve Ege Bölgesindeki örgütlerden sorumlu Genel Başkan yardımcılığı görevini üstlendi.

Mehmet Ali Işık'ın bu göreve gelmesi başta Aydın CHP örgütü olmak üzere özellikle Söke İlçe Örgütünde sevinçle karşılandı.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Işık; yeni görevini ilk önce Söke adına daha sonra tüm CHP örgütleri adına onurlu bir şekilde yürüteceğini söyledi. Kendisinden desteklerini esirgemeyen Söke ilçe yönetim kurulu ve gençlik kolları başta olmak üzere Belediye Başkanı Necdet Özekmeçi'ye teşekkür eden Mehmet Ali Işık; "İl Başkanı Sayın Barkan Kalınomuz ve Genel Merkez Çalışmalarında bizden desteğini esirgemeyen Sayın Kerem Yıldırım'a çok teşekkür ediyorum. Ayrıca atanarak göreve geldiğimizde kendi aramızda yaptığımız toplantılarda o günden bu başarıları gören ve bizi yüreklendiren, her daim yanımızda olan genç yaşta engin siyasi tecrübe edinen ve bunu Söke Gençlik Kollarının hizmetine sunan değerli büyüğüm Söke Siyasetinin renkli siması CHP Aydın İl

Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Akkentli'ye ayrı bir teşekkürü borç bilirim. Ayrıca Siyasi Arenada yeni görev almasına rağmen bizimle omuz omuza çalışan Değerli Yönetimiz Mesut Atakan'a da teşekkür ederim" dedi.

CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu'nun gençlere ve kadınlara çok önem verdiğini vurgulayan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Işık; "Genel başkanımız 81 ilde miting yaptı. Bazısında 200 bin kişi vardı; bazısında 2000. Ama her yere gitti. İşte yeni CHP budur. Herkese dokunan, temas eden, konuşabilen, temel duyarlılıkları, aynı anda kırmızıçizgileri olan ama kırmızıçizgilerin dışını da görebilen. Orayı görmezseniz büyüyemezsiniz. Genel başkanımız 'CHP hem çınardır, hem filizdir' diyor ya; bizleri 'filiz umut' olarak nitelendirebilirsiniz. Biz yaptığımız dik duruş ve etkin siyaset ile bunu Aydın'da başardık. Bu bize Ankara'dan Genel Başkan yardımcılığı olarak döndü. Gençlik kolları bir okul. Türkiye'de gitmediğimiz yer kalmayacak. Herkese ulaşacağız" diye konuştu.

CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Gültekin ise yaptığı değerlendirmede;

"Mehmet Ali Başkanımızın Genel Başkan Yardımcısı olması bizim için büyük bir onurdur. Bu Söke Gençlik Kolları örgütümüzün ne kadar başarılı ve güven duyulan bir örgüt olduğunu gösteriyor. Bizler ana kademe yöneticilerimiz ve gençlik kollarına emeği geçmiş değerli yöneticilerimiz ile daha birçok başarılara imza atacağız. Gençlerin düşüncelerini özgürce söyleyebildiği tek parti CHP'dir. CHP Söke Gençlik Kolları başkanı olarak sesleniyorum, tüm Söke gençliğini tarihinin en büyük gençlik başarısına ulaşan CHP Gençlik Kollarına bekliyoruz" dedi.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png