Bu anlamda Söke Eğitim Vakfı (SÖKEV) tarafından yemek düzenlenirken; yemekten elde edilecek gelir, Söke’nin ikinci fakülte binası inşaatının başlaması için kullanılacak.
Sökeli esnaf yemeğin gelirinin artması için düzenlenecek çekilişe hediye vermek için adeta yarışıyor. Yaklaşık 20 Bin TL tutarında hediyenin toplandığı çekilişte; yemeğe katılan talihlilere LCD TV, mobilya, beyaz eşyalar gibi çok sayıda hediye dağıtılacak.
Daha önce şehit ve Van depremi gibi yaşanan üzücü olaylar nedeni ile ertelenen fakülte yemeği Cumartesi günü Belish Otel’de gerçekleşecek. Davetiye alan herkesin yemeğe mutlaka katılmalarını ve heyecanlarına ortak olmalarını isteyen SÖKEV Üyesi ve yemeğin tertip komitesi üyesi iş adamı Kasım Üzüm; “Sökeli hemşerilerimiz ilçemize ikinci fakülte binasını kazandırabilmek için şimdiden destek vermeye başladı. Bunların başında da fakülte yararına düzenlenen yemeğe katkı sağlamak için hediye yarışına giren esnaflarımız oldu. Esnaflarımızın duyarlılığı takdire değer. Yemeğimize davetiye alan herkesi bir kere daha davet ediyoruz” dedi.