Sezon başından bu yana belirlenen program dahilinde çalışmalarını devam ettiren Söke Belediyesi ekipleri özellikle kaldırım düzenleme ve yol yapım işlerine ağırlık verdi. Söke"nin hemen her mahallesinde çalışma yapan ekipler, güzel giden hava şartlarını da en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

Söke Belediyesi"nden ilçe merkezinde devam eden çalışmalarla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Kemalpaşa Mahallesi"nde daha önce kaldırım düzenleme çalışmaları tamamlanan Özer, Enstitü, Menekşe ve Meydan sokaklardan sonra Söke Belediyesi ekipleri şimdi de Kemalpaşa İlköğretim Okulu çevresinde bulunan Forbes, Bekirağa ve Papatya sokaklar ile devam ediyor. Diğer taraftan Söke Belediyesi ekipleri Atatürk Mahallesi"nde yıllardır el değmeyen kaldırımlarına sahip Mercan Sokağa"da el attı.

Ticaret Lisesi yolu olarak bilinen Mercan Sokak"ta kaldırım söküm çalışmaları başlarken; bu noktada da kaldırım düzenleme çalışmaları başlıyor. Yenicami Mahallesi Turhal Sokak sakinleri ise yeni kaldırımlarına kavuştu. Daha önce asfaltlama çalışması yapılarak yeni yüzüne kavuşan Turhal Sokak"ta kaldırım yenileme çalışmaları tamamlandı. Yenikent Mahallesi"nde ise Kardelen Yapı Kooperatifi önündeki yol kısa süre sonra asfalta kavuşacak. Tesfiye ve sıkıştırması tamamlanan yolda, önümüzdeki hafta asfaltlama çalışması yapılarak, çevre sakinlerinin modern bir yola kavuşturulacağı bildirildi” denildi.