Söke’de sabah 07.00 sıralarında aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği tahmin edilen trafik kazasında Angelina Mangeleva adlı Özbekistan uyruklu kadın ölürken, sürücü Hasan Dinçer (40) ağır yaralandı.

Kuşadası’ndan Söke yönüne gitmekte olan Hasan Dinçer yönetimindeki 06 BY 406 Plakalı özel otomobil, Söke girişi Hisartepe Granta Rampasında viraja hızlı girince direksiyon hâkimiyetini kaybederek dereye yatağına uçtu. Yaklaşık 30 metre mesafedeki dere yatağındaki çalılıkların üzerine uçarak ters dönen araçtan sürücü Hasan Dinçer (40) ağır yaralı olarak kurtarılırken, araçta bulunan Özbekistan uyruklu Angelina Mangeleva (34) hayatını kaybetti.

Yaralı sürücü Hasan Dinçer Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, kaza mahalline kısa bir süre sonra ulaşan cumhuriyet savcısının inceleme yapmasından sonra kazada hayatını kaybeden Angelina Mangeleva’nın cenazesi Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.,

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png