Söke Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren, Erkan Kaçar’ın Başkanlığı’nı yaptığı Söke Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu düzenlenen toplantı ile basın ve dolayısıyla kamuoyu önüne çıktı. Toplantıda Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er ve Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran ile bazı meclis üyeleri de bulundu.
Daha önce 2 olan temsilci sayısının yapılan değişiklik ile 20’ye çıktığını belirten Söke Ticaret Odası genç Girişimciler Kurulu Başkanı Erkan Kaçar, yeni dönemde çalışmalarının çok farklı olacağını söyledi. Önümüzdeki günlerde hazırlıkları olan bazı projelerin basına ve kamuoyuna açıklanacağını belirten Erkan Kaçar; “TOBB’un 3 yıl önce önünü açtığı genç ve kadın girişimciler yeni yapılan düzenleme ile sayıları daha da artarak, daha etkin projeler üretecektir. Bundan böyle kurulda bulunan arkadaşlarımız ile daha çok bir araya gelerek, girişimciliği artması için projeler üreteceğiz” dedi.
Genç ve Kadın Girişimciler Kurullarının girişimciliğin artmasını dolayısıyla istihdamın artarak, işsizliğin azalması amacı ile oluşturulduğunu ifade eden Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran, kurulların çalışmasının Ticaret Odası ve Borsalarının etkinliklerinin de artması anlamına geldiğini söyledi. Toyran oda yönetimi olarak bundan böyle genç ve kadın girişimciler kurulları ile daha etkin çalışmalar içinde olacaklarını ifade etti.
Söke genç Girişimciler Kurulunda Erkan Kaçar (Başkan), Muharrem Özcan, Ali Alagöz, Erkin Güriş, Serkan Tarakçı, Mustafa Beygircioğlu, Gürhan Selçuk, Cuma Arı, Ahmet Menderes, Engin Saygın Serçin, Mustafa Dedeoğlu, Mustafa Yılmaz, Emre Gezginci, Altan Avcı, Onur Tezgin, Savaş Serbes, Yılmaz Akalın, Hüseyin Bankı, Abdullah Erdem, Fevzi Paksoy yer alıyor.