Seçimlerde Selim Yeter Akıllı ve Ekrem Palabıyık’ın başını çektiği yeşil ile İsmail Özer ve Mehmet Özbaş’ın başını çektiği beyaz liste yarıştı. Seçimlerin sonunda mevcut Kooperatif Başkanı İsmail Özer güven tazeledi. 

TARİŞ 131 No'lu Söke Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi'nin olağan genel kurul toplantısı Söke TARİŞ tesislerinde yapılırken; genel kurul toplantısında divan başkanlığını Mehmet Beliğ Azbazdar yaptı.

Yapılan seçimlerde 907 ortaktan, 385 ortak katılarak oy kullandı. Seçimlerin sonucunda 320 oy alan İsmail Özer ve Mehmet Özbaş’ın beyaz listesi seçimleri kazandı. Selim Yeter Akıllı ve Ekrem Palabıyık’ın yeşil listesi ise 62 oy aldı.

TARİŞ 131 No’lu Söke Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu İsmail Özer, Ömer Yıldız, Fikret Engin, Talip Çalık, Engin Öztürk, İsmail Tanyeri’den oluştu.
Seçimde Mehmet Özbaş, Baki Bakanoğlu, M. Ali Kuru, Hacı Sarı, Mesut Üstbaş, İsmail Özer, Durmuş Erin, Nevzat Güngören, Ali Barışık, Hasan Günal, Ömer Yıldız, Mustafa Balıkçı, Kenan Işık ve Ahmet Savran Birlik Temsilciliği Asil Üyeliğine seçildiler.