Sahipliğini Songül Üçülcüm, Yazı İşleri Müdürlüğünü Metin Üçülcüm’ün yaptığı Söke Kitabı’nın tanıtım kokteyli Söke Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi’nde gerçekleşirken kokteyle; Söke Belediye Başkan Yardımcıları Levent Tuna ve Enver Helvacı, CHP önceki dönem Milletvekili Mehmet Semerci, EGAFED Başkanı Efkan Ceylan, CHP İl Genel Meclis Üyesi Kazım Er, Söke Belediye Meclis Üyesi Nimet İncedal ve mahalle muhtarları başta olmak üzere davetliler katıldı.
Yaptığı açılış konuşmasında kokteyle katılanlara ve kitabın düzenlenmesinde kendilerine teşekkür eden ‘Söke Tarihi ve Kültürü’ isimli kitabın yazarlarından Ali Selçuk; “Söke için bugüne kadar yazılan 4 kitap vardı. Bizim yaptığımız çalışma 5.’si oldu. Elbette eksikliklerimiz ve hatalarımız olacaktır, ancak Söke ve Sökeliler adına geleceğe bırakılabilecek güzel bir eserin ortaya çıktığına inanıyorum” dedi.
CHP önceki dönem Milletvekili Mehmet Semerci kitabın hazırlanmasında emeği olan herkese teşekkür etti. Kentlerin yaşamasında ve gelecek nesillere aktarılmasında kaynakların çok öneli olduğunu vurgulayan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna; Söke’nin kent belleğinin oluşması için yerel yönetim olarak çalışmalar yaptıklarını bu türlü çalışmalara da her zaman destek olacaklarını söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından kitap tanıtım kokteylinde canlı müzik eşliğinde keyifli anlar yaşanırken; katılımcılara Söke Kitabı hediye edildi.