Söke MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu beraberinde ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Söke CHP İlçe Merkezi’ne gelerek; CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün PKK tarafından kaçırılmasıyla ilgili ‘geçmiş olsun’ dedi.

“Partisi önemli değil kaçırılan milletin vekilidir. Kaçırılma haberini alır almaz en az sizler kadar üzüldük” diyen Söke MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu; “Üzülerek ifade ediyoruz ki, Devletin duyarsızlığı ve boşluğu bir kez daha ortaya çıktı. Herkesin gözü önünden kaçırılan milletin vekilidir. Terör örgütü adeta meydan okuyor. Bugün milletvekilini kaçırdım yarın seni diyor. İnşallah Sayın Başbakan mesajı almıştır” dedi.

Hassasiyetleri için Söke MHP İlçe Teşkilatına teşekkür eden Söke CHP İlçe Başkanı Osman Ünsal; “Milletin iradesinin kaçırılması Türkiye için yüz karası bir durumdur. Devlet o bölgede var mı? Devletin boşluğu mutlaka doldurması gerekiyor. Terör örgütü tarafından kaçırılan insanlar günlerdir bekletilmekte. Daha onlar için bile adım atılamadı. Acı bir durum” diye konuştu.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png