Söke Lisesi 1975-78 dönem mezunlarının sömestre buluşması Kuşadası Tusan Otel’de gerçekleşti.
Söke’nin köklü eğitim kurumlarının başında gelen Söke Lisesi’nin 1975-78 dönem mezunlarının bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen sömestre buluşmasında anılar bir kez daha tazelendi. Gecede hatıralar canlanırken, duygusal anlar yaşandı.
Sosyal Paylaşım Siteleri üzerinden yapılan davete dönem mezunlarından yurdun değişik il ve ilçelerinde yaşayanların yanı sıra İsviçre, Almanya’dan da katılımcıların olması dikkat çekti. Tertip komitesi üyelerinden Necla Baştuğ yaptığı açış konuşmasında Söke Lisesinin bu güne kadar binlerce öğrenci mezunu verdiğini söyleyerek; “Söke Lisesi ne mezunlar verdi ama bu birlik ve beraberliği yakalamak sadece bizim dönem mezunlarına nasip olduğu için gurur duymaktayız. Bu buluşmayı imkânlarımız elverdiği sürece gerçekleştirerek geleneksel hale getirmek ve yaşatma arzusundayız” dedi.
Geceye katılan dönem mezunlarını arasında yer alan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Kuşadası Güzelçamlı Belde Belediye Başkanı Özkal Yüksel okul dönemleri ile ilgili anılarını paylaşırlarken, hazırlanan özel anı defterine gece ile ilgili duygular kaydedildi.
Gecede okul yıllarına fotoğrafların yer aldığı ait slayt gösterisi etkinliğe katılanları o yıllara bir kez daha götürürken eski öğretmenlerden geceye katılan Akın Çaldıran, Cengiz Dursun, Durhan Gezen’e teşekkür belgesi verildi. Gecede doyasıya eğlenen eski Söke Lisesi mezunları gelecek yıl sömestre tatili başında bir kez daha buluşmak için şimdiden sözleştiler.