Futsal Federasyonu’nca düzenlenen genç bayanlar liginde mücadele eden Söke Kız Meslek Lisesi (KML) Futsal Takımı Aydın il şampiyonu olmasının ardından Türkiye Şampiyonası ön elemeleri için Antalya’ya gitti. Antalya’nın Alanya ilçesinde diğer illerden gelen 12 takım arasında Türkiye Şampiyonası finallerine katılma mücadelesi verecek.
Söke KML Müdür yardımcısı Murat Çal, beden eğitimi öğretmeni Hasan Çevik, sporcular Tuba Kaplan, Gizem Yavaş, İmran Çelik, Sevgi Aslan, Özlem Avcı, Melike Sarı, Berna Ufuk, Bahar Saltık, Remziye Tunceli ve Zeynep Cebel’den oluşan kafile Alanya’ya gitti.
KML Antrenörü Hasan Çevik, yaptığı açıklamada, “Aydın’da yapılan elemelerde elde ettiğimiz başarıyı bölge elemelerinde gösterebilmek için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Aydın’ı ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etme arzusundayız” dedi.
14-15 Nisan 2011 tarihlerinde Antalya da yapılacak olan Genç Bayanlar Futsal Şampiyonası’nda ilk iki takım arasında yer alacak olan ekipler Mayıs ayı içersinde Çorum’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında mücadele edecek.