Geçen yıl Kemalpaşa Mahallesi"nde kaldırım çalışmaları tamamlanan Kemalpaşa İlköğretim Okulu ile halk eğitim Merkezi civarındaki sokaklarda, bu yıl zemin kaplama çalışmaları başladı. Şu ana kadar Menekşe, Meydan, Enstitü ve Özer Sokaklarda parke taşı döşenerek zemin kaplama çalışmaları tamamlandı. Aynı bölgede Papatya ve Bekirağa sokaklarda da bugünlerde parke taşı döşeme çalışmalarının başlayacağı öğrenildi.
Söke Asri Mezarlık karşısında bulunan Lidersan Sanayi Sitesi"ne ilk kez belediye hizmeti gidiyor. İlçede faaliyet gösteren mandıraların üretim tesislerinin ağırlıklı olarak bulunduğu Lidersan Sanayi Sitesi Uğrak Sokak"ta yol düzenleme çalışmaları yapılacak. Yolda düzeltme çalışmaları başlarken, yapılacak bordür ve kaldırım çalışmalarının ardından zemin kaplama çalışmasının yapılacağı belirtildi. Çalışmanın kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.
Çalışma sezonun gelmesi ile birlikte yoğunluk yaşanacağını belirten Söke Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yüksel Ertercan; “Söke yine şantiye kente dönecek. Belirlenen program çerçevesinde Söke"nin geneline ayrımsız olarak hizmetin en iyi şekilde gitmesi için elimizden geleni yapacağız. Uzun yıllardır el değmeyen ve acil hizmete ihtiyacı olan yerler elbette önceliğimiz” dedi.