Sportif başarıdan çok 98 ve 2001 doğumlular kategorisindeki genç futbolcuların futbol ve turnuva tecrübesi kazanması yönünde büyük anlam taşıyan turnuvada Söke Gücüspor"un üçüncü maçını izleyenler arasında Türkiye"nin unutulmaz gol krallarından Tanju Çolak"ta izledi.
Sökeli genç futbolcular 1. Uluslararası Kuşadası Kupası futbol turnuvasında Chelsea, Middlesbrough, Porto, PSV Eindhoven, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi önemli kulüplerin de aralarında bulunduğu takımlar ile aynı havayı soludu.
Söke Gücüspor Kulüp Başkanı Fatih Beyazoğlu; “Turnuvaya katılmak bizler içinde, genç futbolcularımız içinde tecrübe oldu. Geleceğin sporcuları ve futbolcularını yetiştirmek onların geleceklerini hazırlamaya katkıda bulunmak için çaba sarf ediyoruz. Söke Gücüspor olarak bu tür organizeler içinde her zaman yer almayı hedefliyoruz. Tüm oyuncularımı ve velilerini kutluyorum” diye konuştu. Beyazoğlu; 1. Uluslararası Kuşadası Kupası futbol turnuvası"nın başarılı bir organizasyon olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. -iha