Bedesten Çarşı Yıldız Lokantası’nda gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Söke CHP İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra İl Genel Meclis Üyesi Kazım Er’de bulundu. Merkez mahalle muhtarlarının tam kadro katıldığı toplantıya, Söke’ye bağlı 34 köyden, 3 köy muhtarı katıldı.
İlçenin sorunlarını yönetimlerin tüm katmanlarından dinlemek ve bu sorunların çözüm noktasında girişimlerde bulunmak üzere bu türlü toplantıları gerçekleştirmeye devam edeceklerini dile getiren Söke CHP İlçe Başkanı Av. Osman Ünsal, toplantıya katılanlara teşekkür etti.
Muhtarların sıkıntıları dile getirdiği toplantıda daha çok ilçe merkezinde yaşanılan trafik sorunu dile getirildi. Toplantıya katılan İl Genel Meclis Üyesi Kazım Er, İl Genel Meclisi’nin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verirken; Söke’nin merkezi hükümetten yok denilebilecek kadar az pay aldığını, İl Özel İdarenin bu açığı kapatmaya çalıştığını söyledi. Son yıllarda İl Özel İdareden ciddi pay artışının sağlandığını belirten Kazım Er; “Söke İl Özel İdare bütçesinden hak ettiği oranda payı almaya başlamıştır. Özellikle Söke’nin önceliklerinden biri olan Organize Sanayi Bölgesi’nde de ciddi katkıda bulunulmuştur” dedi.
Toplantı benzer toplantıların daha sık tekrarlanması dilekleri ile son bulurken; CHP Söke İlçe Başkanı Osman Ünsal köy ziyaretlerinin de devam edeceğini belirtti.  

20120317aw000179_02.jpg