Sosyal Belediyecilik anlayışı ile adından söz ettiren Söke Belediyesi hayırseverler ile vatandaş arasında da köprü olmak vazifesini de yerine getiriyor. Bu anlamda üreticiden elde edilen 20 Bin Kg. (20 Ton) portakal, maddi durumu yetersiz olan 5 Bin hanede bulunan vatandaşların adreslerine teslim ediliyor. Söke Belediyesi Semt Evleri aracılığı ile yapılan portakalların bahçeden toplanması, paketlenmesi ve dağıtımı Söke Belediyesi’nin başarılı personeli kadın işçileri tarafından yapılıyor. 
Söke Belediyesi Semt Evleri Genel Sorumlusu Nimet İncedal; “Söke Belediye Başkanımız Süleyman Toyran’ın vatandaşlarımıza hediyesi olan portakalları vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Her eve C vitamini giriyor. Vatandaşlarımız çok memnun oluyorlar ve Başkanımıza teşekkürlerini iletiyorlar” dedi.

Kurban Bayramında bağışçılardan gelen kurbanlıkları maddi geliri düşük vatandaşlarına ileten Söke Belediyesi, şimdide C vitamini deposu portakalları yine vatandaşa ulaştırıyor. Bu arada ‘Senin ihtiyacın yoksa başkasının ihtiyacı var’ sloganıyla başlatılan giysi ve eşya toplama kampanyası da devam ediyor.

sssssssdfff.jpg

scdcdcdcdcdc.jpg