5 yıldızlı restaurant olarak hizmet verecek sosyal tesisler, Söke Belediyesi bünyesinde kurulan Söke-Bel iktisadi işletmesi tarafından işletilecek. Yeniden hizmete giren sosyal tesisler için Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; “Sektörde kimseye asla rakip değiliz, amacımız Söke’de ailece gidilip yemek yenilebilecek nezih bir yer kazandırmak” dedi.
Yapılan tadilat ve yapılanma sonrası daha nezih hale getirilen Söke Belediyesi Sosyal Tesislerinin ilk konukları belediye meclis üyeleri ve belediye daire müdürleri oldu.
Eşli olarak yapılan yemekte bir teşekkür konuşması yapan Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi yapılan bir dizi tadilat ve idari değişikliğin ardından ilçeye böylesine nezih bir iş yeri kazandırdıkları için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Özekmekçi; “Söke’nin bu tür bir tesise ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Böyle nezih bir sosyal tesisi kazandırdığımız için mutluyuz. Temennimiz Sökelilerin bu tesise sahip çıkması” dedi.
İstasyon Caddesi Tren Garı yanında hizmete giren tesisin belediye meclis üyeleri, emekli belediye çalışanları, belediye personelinin yanı sıra başta kamu çalışanları olmak üzere vatandaşlara açık olduğu öğrenildi.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png