Annelerin çocukların hüznünü sevince dönüştüren tek insan olduğunu belirten Nimet İncedal; “Çocuklarını kendisiyle barışık, ülkesine ve halkını seven, soran, sorgulayan sevgiyi öfkeden, uzlaşıyı kavgadan üstün tutan bireyler olarak yetiştirirler. Söke Belediyesi olarak annelerimize, kadınlarımıza yeni ufuklar açıyoruz. Sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek kadınlarımızın toplumsal yaşama katılımına ve üretimine sosyal bir belediye olarak öncülük ediyoruz. Kadın sağlığı esas olan faaliyetler düzenliyoruz. Sevgili anneler inanıyoruz ki; kadınları mutlu bir ülke çağdaştır. İşte bu nedenle aynı yolda, aynı fikirde insanlar olarak ülkemizin aydınlık, eşitlikçi ve mutlu yarınları için çalışıyoruz. Büyük şair Nazım Hikmet’in dizeleriyle söylediği gibi benim kollarım, bacaklarım, yavrum, karım, kız kardeşim, hayat arkadaşım, annem olan kadınlar için. Daha güzel bir dünyanın Anneler kadınlar olacağının bilinciyle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Söke Belediyesi kadın komisyonu adına evlatları vatanımız uğruna şehit olan annelerimizin ve tüm annelerimizin anneler günü kutluyoruz” dedi.
“ŞEHİT VE GAZİ ANNELERİ İLE HUZUR EVİ UNUTLULMADI”
Söke Belediyesi Kadın Komisyonu Anneler Günü’nü kutladı, ardından Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği ile Söke Hilmi Fırat Huzur Evi’ni ziyaret etti.
Söke Belediyesi Kadın Komisyonu üyeleri CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Nimet İncedal ve Mehmet Çınar ile MHP’li Belediye Meclis Üyesi Ali Çalışkan Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği’ni ziyaret etti. Komisyon üyelerini Dernek Başkanı Hüseyin Çalışkan ve beraberinde şehit ve gazi anneleri karşıladı. Söke Belediyesi’nin vatan toprağı için canını vermiş vatan evlatlarının aileleri ile vatan uğruna gazi olmuş hemşerilerinin yanında olduğunu belirten Komisyon Üyesi Nimet İncedal; tüm annelerin anneler gününü kutladı.
Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği’nin ardından Söke Hilmi Fırat Huzur Evi’ne geçildi. Huzur Evi personeli ve yaşlıları tarafından karşılanan Söke Belediyesi Kadın Komisyonu, bir süre yaşlılarla sohbet edip gönül aldı. Huzur Evi’nde kalan annelerin günlerini kutlayan Söke Belediyesi kadın komisyonu çiçek takdim etti.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg