Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran Başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında yoklama ve saygı duruşunun ardından geçmiş karar özeti oy birliği ile kabul edildi.


Doğanbey, Serçin, Sarıkemer, Tuzburgazı Mahallelerinde kadastro kanunu kapsamında çalışmalarda görev alacak 6'şar kişilik bilirkişilerin belirlenmesi maddesi görüşüldü.

Gündemde yer alan imar tadilatları ile ilgili maddelerden Ayşe Karabacak'ın kamulaştırma talebi imar komisyonuna hava edilirken, diğer Cumhuriyet mahallesinde ticaret-turizm ve konut alanı olarak imar değişikliği talebi ise imar komisyonundan geldiği şekliyle kabul edildi.

Asansör bakım ve muayenelerinin yeni sözleşmesi ile ücret tarifelerinin belirlenmesi maddesi de meclis gündeminde yer alan bir diğer madde oldu. Bütçe komisyonu tarafından yüzde 10'luk artışla yeni sözleşmenin yapılması teklifi meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.


Gündemdeki maddelerin görüşüldüğü meclis toplantısında bir sonraki meclis toplantısının 6 Ocak 2017 Cuma günü yapılması kararlaştırıldı.

20161202aw917682_02.jpg