Genel Merkez tarafından onaylanan Belde belediye başkan adayları ile ilgili olarak AK Parti Söke İlçe Teşkilatı tarafından yazılı açıklama yapıldı.
Açıklamada 29 Mart seçimlerinde Atburgaz Beldesi"nde Yusuf Yirmibeş, Bağarası Beldesi"nde Akif Pala, Güllübahçe Beldesi"nde Yusuf Toptay, Sarıkemer Beldesi"nde İ. Tahsin Özcan, Savuca Beldesi"nde Sulhattin Kaya, Sazlı Beldesi"nde Abdülmüttalip Demir ve Yenidoğan Beldesi"nde Ekrem Yılmaz belediye başkan adayı olarak belirlendi.
AK Parti Söke İlçe Teşkilatından yapılan yazılı açıklamada; “Aday adaylığı başvuru sürecinde partimize teveccüh gösteren ve Ak siyaset ile yaşadıkları memleketlere hizmet etmek isteyen tüm aday adaylarımıza can-ı gönül"den teşekkür ederiz. Bu hizmet yarışında hiç ayrılmadan tek vücut olarak güzel Söke"mize ve Beldelerimize değişik kademelerde hizmet etmeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz Yerel Yönetim Döneminde Sazlı ve Yenidoğan"daki Ak Belediyeciliğin önümüzdeki dönemde 7 beldemizde de hayat bulacağına olan inancımız tamdır. Bu bağlamda adaylarımızın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz” denildi.