Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, öğretmen Kamil D., kız arkadaşıyla sokakta öpüştüğü gerekçesiyle lise öğrencisi oğlunu döven kişi hakkında polise şikayette bulundu.

Hasan Çolak Anadolu Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki Kasım D., otobüs durağında beklerken kız arkadaşını öpünce, o sırada yakınlarında bulunan Nuri Ç. adlı kişi tarafından dövüldü. Oğlunun dövüldüğünü öğrenince olay yerine gelen Abdurrahman Alaettinoğlu İlköğretim Okulu'nda görevli sınıf öğretleni Kamil D., görgü tanıklarının ifadesi üzerine oğlunu döven kişinin Nuri Ç. olduğunu öğrendi. Kamil D. cep telefonuyla ulaştığı Nuri Ç. ile telefonda tartıştı. İddiaya göre Nuri Ç., telefonda, "Biz sokakta kim olursa olsun döveriz" dedi. Bunun üzerine oğluyla birlikte Saray Polis Merkezi'ne giden Kamil D., Nuri Ç.'den şikayetçi oldu.

Polise verdikleri ifadenin ardından olayı anlatan Kamil D., masumane bir öpücük nedeniyle oğlunun dayak yemesinin kendisini çok üzdüğünü belirtti. Kamil D., "Kimsenin oğluma ahlak dersi vermeye hakkı yok. Oğluma bir şey olsaydı hesabını nasıl verecekti? Hakkımızı sonuna kadar arayacağız" dedi.

Liseli Kasım D. ise "Kız arkadaşımdan ayrılırken yanağından öptüm. Ne olduğumu anlamadan arkamdan gelen kişi enseme vurdu ve yere düştüm. Bu sırada 'Sokakta niye öpüşüyorsun' diye bağırdı. O anda gözlerim karardı. Hastaneye gittik ve rapor tutuldu" diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Nuri Ç.'nin ifadesine başvuracak.

DHA