ADANA'da, hırsızlık ve uyuşturucu kullanmaktan sabıkalı 2 kişi, sokak ortasında silahla başlarına ateş edilerek öldürüldü.

Olay, geceyarısı Gülbahçe Mahallesi 13330 ile 13308 sokağın kesiştiği yerde meydana geldi. Sokak ortasından silah sesleri geldiğini duyanlar, polise haber verdi. Gelen polis ekipleri 2 kişiyi kanlar içinde yerde yatarken buldu.

Polis ekiplerinin çağırdığı 112 Acil Sağlık görevlileri, başlarından vurulmuş olarak bulunan 2 kişinin de öldüğünü belirledi. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda asayiş, karakol, terör ve cinayet bürosuna bağlı ekipler sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, üzerlerinden kimlik çıkmayan bu kişilerin hırsızlıktan sabıkalı 27 yaşındaki Kadir Çevik ile uyuşturucu madde kullanmaktan sabıkalı yaşıtı Soner Çiftçi olduğunu belirledi.

Olay yeri inceleme ekipleri, bölgeyi şeritle çevreleyerek kanıt araştırması yaptı. Yapılan incelemede Çevik ve Çiftçi'nin kimlikleri henüz tespit edilemeyen kişi veya kişilerce tabancayla başlarına birer el ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi. Olay yerinde ayrıca 7.65 çapında 2 boş kovan bulundu. Ölen iki kişinin cenazesi yapılan inceleme ardından otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, kapsamlı soruşturma başlatan polis ekipleri, cinayeti işleyen kişi veya kişileri yakalamak çalışmalarını sürdürüyor.

Vatan