Ligden düşen Erkek Voleybol Takımı"nın Menajeri Burhan Bilir ile birkaç oyuncu önceki gece yarısı Akatlar"da dövüldü. Holiganlar siyah-beyazlıların üzerine boş bira şişesi fırlattı.

Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı, 10-15 kişilik holigan grubunun saldırısına uğradı. Menajer Burhan Bilir, yüzüne darbe aldı, fırlatılan boş bira şişeleri sporcuların sırtında patladı.

Geçtiğimiz günlerde ligde küme düşen, önceki gece de Ankara"da düzenlenen Teledünya Türkiye Kupası"nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor"a 3-0 yenilen voleybolcular, bundan dolayı saldırıya uğradı. 4-5 aydır paralarını alamayan, küme düşmenin üzüntüsünü de yaşayan sporcuların bu saldırıya rağmen şikayetçi olmadıkları vurgulandı. Durumu öğrenen Başkan Yıldırım Demirören"in sinirden çıldırdığı öğrenilirken, olayların arkasında kimin olduğu yönünde kulüp içerisinde araştırma yapılmaya başlandı.

Köstebek avı
Önceki gece 00.30 sularında gerçekleşen saldırının organize yapılması nedeniyle kulüp içerisinde adeta ajan avına çıkıldığı bildirildi. Takımın dönüş saati ve yeri hakkında taraftarlara bilgi verildiği iddiası nedeniyle personelin adeta sorguya alındığı vurgulandı.
Ankara"dan dönen takım otobüsünün Akatlar"daki Süleyman Seba Spor Salonu"na geldiği sırada manevra yapamayarak içeriye giremediği, bundan dolayı kafilenin yol üstünde inmek zorunda kaldığı bildirildi. Bu sırada takım otobüsüne yaklaşan 10-15 kişilik bir grubun sporculara ve görevlilere saldırdığı belirtildi. Sporcuların çoğunluğu ile teknik heyetin yolda indiği, tesislere 3-4 sporcu ile voleybol şubesindeki bazı çalışanlarının gittiği öğrenildi.