Adana'da, 15 yaşındaki kızı F.S'yi, "Evde boş oturacağına git para kazan" diyerek para karşılığı erkeklere pazarlayan Gurbet Ü. gözaltına alındı. Küçük kız, annesinin yardımıyla kendisine bir kişinin tecavüz ettiğini söylerken, Gurbet Ü., suçlamaları kabul etmedi.
 
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Çakmak Caddesi'nde bir alışveriş merkezinin zemin katında ayağından engelli bir kadının 15 yaşındaki kızını para karşılığı erkeklere pazarladığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ahlak polisi, alışveriş merkezine düzenlediği operasyonla Gurbet Ü.'yü (41) yakaladı. Polis, aynı alışveriş merkezinin başka bir yerinde ise 15 yaşındaki kızı F.S.'yi M.B. (21), M.A. (24) ve E.Ç. (18) ile birlikte yakaladı.
 
'EVDE OTURACAĞINA GİT PARA KAZAN'
 
Polis tarafından emniyete getirilen şahıslar sorguya alınırken, kızın ise yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'nde bir psikolog yardımıyla ifadesi alındı. F.S. ifadesinde, annesinin kendisini "Evde boş oturacağına git para kazan" diyerek erkeklere para karşılığı pazarladığını ileri sürdü.