Suçlularla savaşan, iyi aile babası, naif karakterlerde seyrettiğimiz Michael Shannon, son filmi The Iceman'de karşımıza tanıdığımız rollerin dışında bambaşka bir kişilikle çıkacak. Karşınızda soğukkanlı kiralık katil Richard Kuklinski.
Organize suç dünyasının efsanevi azılı katillerinden biri olan Kuklinski filmde, çocuk yaşta girdiği yeraltı dünyasında çabucak yükselerek pek çok eyalette yasa dışı eylemlere karışan bir kişilik olarak boy gösterecek.
Geçen yıl Sığınak (Take Shelter) filminde gösterdiği olağanüstü performansıyla övgülere boğulan yetenekli oyuncunun farklı bir yüzünü perdeye taşıyacak olan The Iceman filminin yönetmenliğini Ariel Vromen yapıyor. İlk posteri yayınlanan filmde Shannon'a eşi rolünde Winona Ryder, arkadaşı rolünde Chris Evans, kötü ünüyle tanınan Gambino ailesinin ajanı rolünde Ray Liotta eşlik ederken James Franco, Stephen Dorff ve David Schwimmer da kadrodaki diğer isimler olarak göze çarpıyor.
Anthony Bruno'nun gerçek olaylara dayanan aynı isimli kitabından uyarlanan The Iceman 2013 yılında vizyona girecek. Merakla bekliyoruz...