Antalya'nın Aksu ilçesinde cumartesi günü piknik yaptığı sırada Aksu Çayı'nda yüzmek isterken fenalaşıp kaybolan Hüseyin Altındal'ın (48) cesedi bulundu. Dalgıçlar tarafından kaybolduğu yerden 3 metre uzaklıktaki beton bir bloka takılı halde bulunan Altındal'ın suya girdiği anda kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği belirlendi.

SOĞUK SUDA YÜZMEK İSTEDİ
Antalya'nın Kepez ilçesinde oturan sıhhi tesisatçı Hüseyin Altındal, geçtiğimiz cumartesi günü kayınbiraderleri Saim ve Mustafa Avcı ile birlikte Aksu ilçesindeki Aksu Çayı kenarında balık tutarak piknik yaptı. Soğuk suda yüzmeye alışık olduğunu söyleyen Hüseyin Altındal, pikniğin sonunda sıcaklığı yaklaşık 10 derece olan Aksu Çayı'na girmek istedi. Kayınbiraderlerinin uyarılarına rağmen suya giren Altındal aniden fenalaştı. Eniştelerinin suda dengesini kaybettiğini gören Saim ve Mustafa Avcı hemen çaya girerek Altındal'a yardım etmek istedi. İki kardeş akıntının güçlü olmasına rağmen eniştelerini kurtarmak için büyük çaba sarfetti, ancak bilinci kapanan Altındal bir süre sonra akıntıda kayboldu.

SUDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ
İhbar üzerine olay yerine gelen kurtarma ekipleri Altındal'ı 3 gün sonra kaybolduğu yerden 3 metre ileride beton bir bloka takılı buldu. Ceset, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Burada yapılan otopside Altındal'ın kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi. Eniştesinin kollarında bilincini yitirdiğini belirten Mustafa Avcı, "Suya girdikten 2 dakika sonra fenalaştı. Yardım bile isteyecek gücü yoktu. Onu kıyıya çıkarmak istedim. Ancak akıntı kuvvetliydi, ellerimden kayıp gitti" diye konuştu.