1964 yılından bu yana kaliteyi şıklıkla bütünleştiren iç giyim markası Yeni İnci, 2006 yılında üretmeye başladığı erkeklere yönelik Kitaro markasının yanı sıra, 2009 yılından bu yana satışını yaptığı kadın, erkek ve çocuk koleksiyonları olan Homewear ev giysisi markasıyla varlığını sürdürüyor.
 
Sonbaharın kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde, AZO testinden geçmiş yüzde yüz pamuklu kumaşıyla sıcaklık ve rahatlığın yanında, tasarımlarıyla şıklık da sunan Yeni İnci’nin pijama koleksiyonu, evinizin sıcaklığını doyasıya yaşatacak.
 
Zengin renk ve model seçeneklerinin yer aldığı Homewear koleksiyonunda her zevke uygun ürünler bulunan Yeni İnci’nin, 2011- 2012 sonbahar- kış sezonunda öne çıkan pijamalarında Small’dan XXL’ye kadar her bedeni bulmak mümkün. Koleksiyonunun kadınlar için olan grubunda minik kelebek figürlerine, fiyonklara, kurdelelere ve fırfırlara yer veren Yeni İnci, erkek tasarımlarında ise koyu renkli ve çizgili kumaşlara ağırlık veriyor.
 
Penyeler, ringelli, renkli çizgili üstler, renkli baskılar, patlı, arabiyeli, ekose dokuma cepli alt pijamalar ve cepli önden tamamen düğmeli üstlerin yer aldığı birbirinden farklı modelden meydana gelen koleksiyonda somon, kırmızı, gri melanj, leopar, lila, ekru, bordo, siyah, antrasit gibi renkler ön plana çıkıyor.
 
Yeni İnci Homewear koleksiyonunda yer alan üçlü şortlar, uzun pijama takımları, diz altı şortlar modelleri seçkin satış noktalarında aynı fiyat garantisi ile sizleri bekliyor.