Kuşadası Ticaret Odası Salonu’nda gerçekleştirilen konsere aralarında Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün’ün de bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Kuşadası Gönül Dostları Türk Halk Müziği Korosu’nun yaklaşık iki saat boyunca sahnede kaldığı konser, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Elde edilen gelirin tamamının Soğucak Köyü İlköğretim Okulu yararına kullanılacak konserin ardından ise okula katkıda bulunan kişi ve kuruluşlara plaket verildi. Soğucak Köyü İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından katkılarından dolayı plaket verilen Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, okullara olan katkılarının devam edeceğini belirterek, eğitim ile sanatın buluşmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Okulların can damarı olduğuna dikkati çeken Başkan Altungün, “Bu anlamlı gece de sizlerle beraber olmaktan dolayı çok mutluyum. Okullarımız bizim can damarlarımız, elimizden geldiğince bu tür faaliyetlerde rol almaya ve eğitime katkıda bulunmaya özen gösteriyoruz. Soğucak köyü ve çevre köyler ilçemiz ekonomisi, turizmi adına önemli role sahipler. Gerekli katkıyı sağlamaya, yatırımı yapmaya, beraber ilçemiz adına daha faydalı olmaya çalışıyoruz. Bu gece de emeği geçen herkese ve özellikle Gönül Dostları Korosu’na, Şefi Zekiye Kanbal’a teşekkür ediyorum, böyle bir etkinlikte bulundukları ve bize bu güzel geceyi yaşattıkları için” dedi.
Gecede ayrıca, Başkan Altungün’ün yanı sıra, okul aile birliği tarafından Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve Kuşadası Gönül Dostları Türk Halk Müziği Korosu Şefi Zekiye Kanbal’a da teşekkür plaketi verildi.

 

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg
20120421aw000343_04.jpg
20120421aw000343_11.jpg

20120421aw000343_14.jpg