Şehir merkezinde direksiyon hakimiyetini kaybederek önce bir okulun duvarına çarpan araç hızını alamayarak 4 kişiyi ezdi. Kazada 5 yaşındaki bir çocuk ağır yaralanırken, olayı görerek şok geçiren bir kadın sürücü ile birlikte 6 kişi yaralandı. 
Olay gece 22.30 sıralarında Ata Mahallesi Akdeniz Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ö.Y. isimli 15 yaşındaki çocuk babasına ait 09 KC 474 plakalı aracın anahtarını gizlice alarak ailesinden habersiz araçla gezinti yapmak istedi. Evden çıktıktan bir müddet sonra Cevat Aldemir İlköğretim Okulu önündeki Akdeniz Caddesi’ne gelen 15 yaşındaki Ö.Y. direksiyon hakimiyetini kaybederek önce okul duvarına çarptı. Ardından yol kenarındaki bir ağaca çarpıp ağacı deviren araç, daha sonra kaldırımda yürümekte Esmanur Güven (5) Taha Begeç (2), Bedir Zaman Güven (37) ve Naciye İncekaya’yı (55) çarptı. Bu sırada kazayı gören 41 yaşındaki Ayfer Güven ise şok geçirerek bayıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 5 yaşındaki Esma Nur Güven’in durumunun ciddi olduğu, diğer yaralıların ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 
Kazadan sonra korkup kaçan 15 Ö.Y. ise yakınları tarafından kaza yaptığı okulun yakınlarında yaralı vaziyette bulununca hastaneye getirildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

ay443769_01.jpg