Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Eşin, Kurban Bayramı dolayısıyla Aydın Devlet Hastanesinde yatan hastaları ve bayramda da çalışan Aydın Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi'nin şoförlerini ziyaret etti.
Aydın Devlet Hastanesinin çeşitli birimlerinde rahatsızlıkları dolayısıyla yatan ve bayramı aileleri ile birlikte geçiremeyen hastaları ziyaret eden Rıdvan Eşin, odaları tek tek dolaşarak hastalara çiçek verdi. Daha sonra bayramda da çalışan Aydın Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi'ne giden Eşin; Kooperatif Başkanı Okan Yalçın, yönetim kurulu üyeleri ve bayramda da çalışan şoför esnafının bayramlarını kutladı. Eşin, tüm Aydın halkının bayramının hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.
Bayramların bütün insanların birbirini kucaklaması ve birbirini hatırlaması için önemli günler olduğunu belirten Eşin, bu vesile ile hastalar ile şoför esnafını ziyaret ettiklerini söyledi. Amacının bütün Aydın'ı din, dil, ırk, siyasi ve sosyal görüş ayrımı yapmaksızın kucaklamak olduğunu kaydeden Eşin, “Güzel Aydınımıza hizmet etmek için değişim diyoruz. Aydın'ı memur, emekli şehri olmaktan çıkarıp, Türkiye'nin ekonomisi en güçlü illerinden biri haline getirmek istiyoruz. Genciz, dinamiğiz, güçlüyüz. Allah'ın izniyle Aydın'ın çehresini ve makus talihini değiştirmeye adayız. Sayın Başbakanımızın yolunda, AK Partili arkadaşlarımızla Aydın'ı değiştirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Herkesle istişare edip, beraber hareket edeceğiz'' dedi.