Edinilen bilgiye göre; 78 yaşındaki Cavit Eser Güllübahçe Beldesi Kapaklı Mahallesinde bulunan evinde yalnız yaşıyordu. Saat 21.00 sıralarında evden çıkan duman ve alevleri gören mahalle sakinleri hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen Söke Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yangına müdahale edilirken; yaşlı adamın evin içinde yandığı anlaşıldı. Çıkan yangın sonucu 3’ü erkek 5 çocuk babası Cavit Eser’in acı ölümü Güllübahçe Beldesi’nde büyük üzüntü yarattı. Söke ve civarında ‘Tavukçu Cavit’ olarak bilinen Cavit Eser; ilçenin başarılı Karate sporcularından beden eğitimi öğretmeni Murat Eser’in babası olduğu öğrenildi. Jandarma Olay yeri inceleme ekiplerince, olay yerinde gerekli çalışmalar yapılırken; yangın ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Evden çıkan dumanları görünce yangın çıktığını anladıklarını ifade eden Güllübahçe Beldesi Kapaklı Mahallesi Muhtarı İsmail Gülhan; “Hemen itfaiyeye haber verdik ancak yalnız yaşayan Cavit Amcamızın acı haberi ile karşılaştık. Üzgünüz” dedi.

İKİ HAFTADA İKİNCİ YALNIZ ÖLÜM
Geçtiğimiz günlerde Söke’nin Karacahayıt köyünde de benzer bir olay yaşanmıştı. Karacahayıt Köyü’nde de yalnız yaşayan yaşlı adam Halil Keçe, sobayı yakmak isterken tutuşturucu olarak kullandığı bezlerin alev alması sonucu çıkan yangında hayatını kaybetmişti. Söke’de iki hafta içinde meydana gelen iki birbirinin kopyası olayda; yalnız yaşayan yaşlı kişilerin, soba tutuştururken can vermesi düşündürücü ve çok üzücü olarak nitelendiriliyor.