Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Kayserispor maçı dönüşünde yöneticilerle toplantı yaparak, sarı-kırmızılı takımın ve Alman teknik adamın durumunu masaya yatırdı. UEFA Kupası"ndaki Bellinzona maçında kaza olması halinde Skibbe"nin gönderileceği vurgulandı


Galatasaray"ın, Steaua Bükreş"e elenerek Şampiyonlar Ligi defterini kapatmak zorunda kalması yüzünden Teknik Direktör Skibbe"ye duyulan güven azaldı.

Galatasaray Yönetimi, eleştiri oklarının hedefi haline gelen Teknik Direktör Michael Skibbe"ye şartlı destek verme kararı aldı.

Kayserispor maçında oynanan kötü futbolun ardından dönüş yolculuğu öncesinde futbol şube sorumluları Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile özel bir görüşme yapan Başkan Adnan Polat, “Bu takımı biran önce toparlayın” talimatını vererek, Skibbe"den rapor alınmasını istedi.

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig"e verilen arada takımı istenilen düzeye getireceğini söyleyen Alman hocaya kamuoyu önünde destek veren sarı-kırmızılı yönetimin, 18 Eylül"de UEFA Kupası 1. turunda oynanacak Bellinzona maçının sonucuna göre Skibbe"nin kaderini belirleyeceği öğrenildi.
Galatasaray"ın, UEFA Kupası"nda zayıf İsviçre temsilcisi Bellinzona"yı elemesi ve ligde de iyi sonuçlar alması halinde, “Skibbe ile yola devam” kararını perçinleyecek olan futbol şubesi, aksi bir durumda ise Alman hocanın sözleşmesini tek taraflı olarak fesh edecek.

Davala"ya uyarı

Genç teknik adama yönelik medyada çıkan eleştirileri dikkate alan ve Skibbe"yi yaptığı hatalardan dolayı ikinci kez uyaracak olan sarı-kırmızılı yönetimin, yardımcı antrenör Ümit Davala"nın da, takım üzerinde daha aktif olması için dikkatini çekecekleri ifade edildi. (milliyet)